Numblees® fashion

Ontwerpers, stylisten, verkopers en webshops

Een back-office speciaal voor fashion direct op je smartphone voor een vast bedrag per maand.

Numblees® is er omdat cijfers net zo belangrijk zijn als de nieuwste modetrends.

Slim dat je even bij ons aan het rondsnuffelen bent! Numblees® zorgt ervoor dat je cijfers altijd kloppen en overzichtelijk zijn. En we snappen de specifieke kanten van de mode-industrie als geen ander. Ik heb jarenlange ervaring in de fashion industrie bij een beursgenoteerd bedrijf, waarbij ik als CFO betrokken was bij diverse overnames en integraties van fashion merken. Samen met een compagnon heb ik daarna als ondernemer de distributie van Björn Borg in de Benelux opgezet, van pionier tot groot bedrijf met groothandel-, productie en retail activiteiten en een eigen warehouse.

Vanuit het bedrijfsadviesbureau Simply Made werk ik alweer enkele jaren samen met Numblees en heb verschillende Fashion bedrijven geholpen bij de overstap. 

Numblees online accountancy kantoor Nijmegen.

Luc Versmissen, branchespecialist mode

Numblees® leden beschikken over de meest actuele benchmark cijfers en onze specialistische kennis.

Natuurlijk wil je graag weten hoe jouw onderneming ervoor staat. Doe je het beter of minder goed dan de concurrenten?
Met de benchmark cijfers van Numblees® gebaseerd op
Yuki administratie kun je perfect vergelijken.

Wij helpen je ook met:

  • Finance & Control
  • Credit Management
  • Kredietverzekering
  • Modint voorwaarden
  • In Retail
  • CAO groothandel textielgoederen
  • Warehousing
  • Factoring
  • Agentuur- en distributieovereenkomsten

Numblees® leden beschikken over meer dan 75 handige formats speciaal voor fashion.

Ben je ook overal en nergens op zoek naar formats voor je arbeidscontracten, modelovereenkomsten (ZZP), personeelsadministratie en bijvoorbeeld jaarmodellen?
Je vindt ze allemaal bij Numblees®.

Numblees® neemt jouw boekhouding uit handen!

En dat alles voor een vast bedrag per maand met Numblees® Online Accountancy.

Geen papierwerk meer.

Weg met die perforator en die muffe ordners. Scan simpel je bonnetjes en wij zorgen dat ze in de juiste digitale mappen altijd eenvoudig vindbaar zijn.

Numblees® sparringpartner voor de ondernemer.

De boekhouding doen we geautomatiseerd. Zo blijft er genoeg tijd over om je te helpen je ondernemings-doelstellingen te bereiken.

Altijd en overal real time inzicht.

Waar je ook bent, overal heb je inzicht in je real time cijfers. Da’s accountancy van deze tijd.

Persoonlijke hulp bij overstappen.

Wil je graag naar numblees® overstappen, maar vind je opzeggen bij je huidige kantoor lastig? Geen probleem, wij helpen je bij een naadloze overstap.

Onze aanvullende expertises.

Numblees® is veel meer dan een administratiekantoor. We hebben klanten in heel Nederland en we worden erkend als partner die ze kan helpen met onder andere (online) MKB-financiering, fusie en overname, creatieve strategieontwikkeling en businesscoaching.

Verzekeringen

Als ondernemer wil je je concentreren op je kernactiviteiten en je geen zorgen hoeven te maken over mogelijke risico’s. Met Jack de Bruijn van 4Assurance en Edwin Tiggeloven van Fidon hebben we partners binnen Numblees Verzekeringen die hun expertise inzetten, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken met je onderneming.

Strategie & businesscoaching

Een succesvolle organisatie? Op naar the next level. Numblees® biedt klanten de mogelijkheid tot ondersteuning bij strategie-ontwikkeling. Daarnaast bieden we structurele basis businesscoaching aan.

Financiële planning en pensioen

Financieel advies over bijvoorbeeld ontslag, vervroegde uittreding, aankoop van een woning, studie van de kinderen, echtscheiding of overlijden. Dergelijke veranderingen hebben grote invloed op je gehele financiële situatie, nu en in de toekomst.

Fusie & overname

Dit complexe proces is geen exacte wetenschap en vergt heel wat voorbereiding en coördinatie. Wij stellen samen met jou een gedetailleerd stappenplan op met een doordachte financiële en fiscale onderbouw.

Bedrijfsfinanciering

We helpen je om op elk moment de juiste keuze te maken en de financiële risico’s te beperken met een degelijk onderbouwd plan, haarscherpe analyses en goede begeleiding voor een financiering op maat.

Wil jij ook flink besparen op boekhoudkosten?

Ben je benieuwd hoe numblees jou veel boekhoudgedoe uithanden kan nemen met simpel boekhouden? Laat het ons dan even weten.

Numblees® is het administratiekantoor van nu gebaseerd op het online Yuki boekhoudplatform. We vinden het leuk om even kennis te maken, want we snappen dat een persoonlijke relatie belangrijk is.