Numblees® online boekhouding voor MKB

Accountancy voor midden- en kleinbedrijf en familiebedrijven

Numblees is hét boekhoudkantoor gespecialiseerd in MKB

Numblees® neemt jouw boekhouding uit handen!

En dat alles voor een vast bedrag per maand met Numblees® Online Accountancy.

Geen papierwerk meer.

Weg met die perforator en die muffe ordners. Scan simpel je bonnetjes en wij zorgen dat ze in de juiste digitale mappen altijd eenvoudig vindbaar zijn.

Numblees® sparringpartner voor de ondernemer.

De boekhouding doen we geautomatiseerd. Zo blijft er genoeg tijd over om je te helpen je ondernemings-doelstellingen te bereiken.

Altijd en overal real time inzicht.

Waar je ook bent, overal heb je inzicht in je real time cijfers. Da’s accountancy van deze tijd.

Persoonlijke hulp bij overstappen.

Wil je graag naar numblees® overstappen, maar vind je opzeggen bij je huidige kantoor lastig? Geen probleem, wij helpen je bij een naadloze overstap.

Numblees® leden beschikken over de meest actuele benchmark cijfers en onze specialistische kennis.

Natuurlijk wil je graag weten hoe jouw onderneming ervoor staat. Doe je het beter of minder goed dan de concurrenten?
Met de benchmark cijfers van Numblees® gebaseerd op
Yuki administratie kun je perfect vergelijken.

Wij helpen je ook met:

  • Tips & tricks over het tevreden houden van je werknemers
  • Werkkostenregeling
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Arbeidsongeschikbeheidsverzekering
  • Modelovereenkomsten
  • Liquiditeitsplannen
  • Begrotingen
  • Groeistrategieën (zodat omzet, rendement en motivatie van medewerkers parallel groeien)
  • Keurmerken (VCA**, ISO9001)

Numblees® leden beschikken over meer dan 75 handige formats speciaal voor MKB.

Ben je ook overal en nergens op zoek naar formats voor je arbeidscontracten, modelovereenkomsten (ZZP), personeelsadministratie en bijvoorbeeld jaarmodellen?
Je vindt ze allemaal bij Numblees®.

Numblees® brengt de boekhouding op orde en kan je helpen wat vaker thuis te zijn.

In 15 jaar heb ik het familiebedrijf, begonnen als een MKB van 20 medewerkers, uitgebouwd naar een organisatie van zo’n 250 medewerkers.

Natuurlijk zijn cijfers belangrijk, maar in het MKB spelen andere factoren ook een rol. Ik denk aan zelfstandigheid en vrijheid voor jou als ondernemer. Of het vasthouden en volgen van
je droom. Ook blijkt het vaak lastig om een gezonde balans tussen werken en het dagelijkse leven te vinden. Daarom heb ik een bijzondere missie bij numblees®: Het leven van iedere MKB ondernemer wat aangenamer maken. Dat doen we door jouw boekhouding volledig op orde te brengen en je te coachen in het ondernemersschap. Welkom!

Jeroen Numblees Online Boekhouding Nijmegen

Jeroen van Elk, branchespecialist MKB en familiebedrijven

Steven Biesiot van BB Architecten over de samenwerking met Numblees® in de podcast "De Succesformule van Numblees":

BB Architecten in De Succesformule van Numblees

Zelf ben ik het liefst zo min mogelijk met cijfers bezig. Mijn vak is architect en daar wil ik mee bezig zijn. Ik ben dan ook ondernemer geworden, maar daar heb ik niet voor geleerd. Dan is het goed als je ook een klankbord hebt die mee kan denken. Ook in de ontwikkeling van je bedrijf.

Het kost ons eigenlijk minder werk. Wat wij doen is alleen maar de inkomende facturen scannen en doorsturen. En eigenlijk onze back office zit bij Numblees. Voorheen moesten we alles zelf inboeken. Het scheelt mij eigenlijk gewoon een administratief medewerker die hier meerdere dagen zou moeten werken.

BB Architecten
Luister de podcast hier:

Onze aanvullende expertises.

Numblees® is veel meer dan een administratiekantoor. We hebben klanten in heel Nederland en we worden erkend als partner die ze kan helpen met onder andere (online) MKB-financiering, fusie en overname, creatieve strategieontwikkeling en businesscoaching.

Verzekeringen

Als ondernemer wil je je concentreren op je kernactiviteiten en je geen zorgen hoeven te maken over mogelijke risico’s. Met Jack de Bruijn van 4Assurance en Edwin Tiggeloven van Fidon hebben we partners binnen Numblees Verzekeringen die hun expertise inzetten, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken met je onderneming.

Strategie & businesscoaching

Een succesvolle organisatie? Op naar the next level. Numblees® biedt klanten de mogelijkheid tot ondersteuning bij strategie-ontwikkeling. Daarnaast bieden we structurele basis businesscoaching aan.

Financiële planning en pensioen

Financieel advies over bijvoorbeeld ontslag, vervroegde uittreding, aankoop van een woning, studie van de kinderen, echtscheiding of overlijden. Dergelijke veranderingen hebben grote invloed op je gehele financiële situatie, nu en in de toekomst.

Fusie & overname

Dit complexe proces is geen exacte wetenschap en vergt heel wat voorbereiding en coördinatie. Wij stellen samen met jou een gedetailleerd stappenplan op met een doordachte financiële en fiscale onderbouw.

Bedrijfsfinanciering

We helpen je om op elk moment de juiste keuze te maken en de financiële risico’s te beperken met een degelijk onderbouwd plan, haarscherpe analyses en goede begeleiding voor een financiering op maat.

Wil jij ook flink besparen op boekhoudkosten?

Ben je benieuwd hoe numblees jou veel boekhoudgedoe uithanden kan nemen met simpel boekhouden? Laat het ons dan even weten.

Numblees® is het administratiekantoor van nu gebaseerd op het online Yuki boekhoudplatform. We vinden het leuk om even kennis te maken, want we snappen dat een persoonlijke relatie belangrijk is.