Numblees® Retail

Koppel je financiële en branche software en besteed zo minder tijd aan je boekhouding

Numblees helpt ondernemers in de detailhandel met online boekhouding.

Minder tijd kwijt aan je boekhouding met Numblees online accountancy

Jouw branche specifieke software sluiten we naadloos aan op je financiële administratie. Wij hebben voor ondernemers in de retail standaard koppelingen ontwikkeld voor o.a. jouw kassasystemen, webshopsoftware en voorraadsystemen. Denk daarbij aan Lightspeed, Mollie, Stripe en kassatellen. Zo is al jouw financiële informatie veilig en automatisch gekoppeld en ben je geen uren meer kwijt aan inboeken van facturen en bankgegevens.

Met Lightspeed hebben we zelfs een 2-zijdige koppeling, zodat verkoopfacturen automatisch verwerkt worden in de administratie en betalingen van verkoopfacturen ook teruggekoppeld worden aan Lightspeed.

In één oogopslag inzicht in je omzet, debiteuren en personeelsbezetting. Dankzij ons intuïtieve dashboard krijg je exact inzicht in de cijfers die voor jou relevant zijn. Wat kost een klant of project? Waar staat je organisatie? Wat kun je verwachten? Je hebt altijd real time informatie binnen handbereik. Je neemt dus beslissingen op basis van de meest actuele feiten en cijfers.

Numblees online accountancy zorg ervoor dat je ook als retail ondernemer altijd en overal real time inzicht hebt in je actuele cijfers.

"Een aanrader" Vincent Hulshoff van Productpine

“Al meer dan een jaar klant bij Numblees en tot op heden zeker tevreden over de samenwerking. Peter en zijn team geven de klant de aandacht en hulp die nodig is en ontzorgen mij in de administratie. Een aanrader.”

Numblees® leden beschikken over de meest actuele benchmark cijfers en onze specialistische kennis.

Natuurlijk wil je graag weten hoe jouw onderneming ervoor staat. Doe je het beter of minder goed dan de concurrenten?
Met de benchmark cijfers van numblees® gebaseerd op
Yuki administratie kun je perfect vergelijken.

Wij helpen je ook met:

  • Koppeling met jouw kassasystemen, webshopsoftware en voorraadsystemen
  • Altijd inzicht in je KPI’s. Zie in één oogopslag je omzet, debiteuren,  personeelsbezetting.  Zo neem je beslissingen op basis van meest actuele feiten en cijfers.

Numblees® leden beschikken over meer dan 75 handige formats speciaal voor de Retail.

Ben je ook overal en nergens op zoek naar formats voor je arbeidscontracten, modelovereenkomsten (ZZP), personeelsadministratie en bijvoorbeeld jaarmodellen?
Je vindt ze allemaal bij Numblees®.

Numblees® neemt jouw boekhouding uit handen!

En dat alles voor een vast bedrag per maand met Numblees® Online Accountancy.

Geen papierwerk meer.

Weg met die perforator en die muffe ordners. Scan simpel je bonnetjes en wij zorgen dat ze in de juiste digitale mappen altijd eenvoudig vindbaar zijn.

Numblees® sparringpartner voor de ondernemer.

De boekhouding doen we geautomatiseerd. Zo blijft er genoeg tijd over om je te helpen je ondernemings-doelstellingen te bereiken.

Altijd en overal real time inzicht.

Waar je ook bent, overal heb je inzicht in je real time cijfers. Da’s accountancy van deze tijd.

Persoonlijke hulp bij overstappen.

Wil je graag naar numblees® overstappen, maar vind je opzeggen bij je huidige kantoor lastig? Geen probleem, wij helpen je bij een naadloze overstap.

Onze aanvullende expertises.

Numblees® is veel meer dan een administratiekantoor. We hebben klanten in heel Nederland en we worden erkend als partner die ze kan helpen met onder andere (online) MKB-financiering, fusie en overname, creatieve strategieontwikkeling en businesscoaching.

Verzekeringen

Als ondernemer wil je je concentreren op je kernactiviteiten en je geen zorgen hoeven te maken over mogelijke risico’s. Met Jack de Bruijn van 4Assurance en Edwin Tiggeloven van Fidon hebben we partners binnen Numblees Verzekeringen die hun expertise inzetten, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken met je onderneming.

Strategie & businesscoaching

Een succesvolle organisatie? Op naar the next level. Numblees® biedt klanten de mogelijkheid tot ondersteuning bij strategie-ontwikkeling. Daarnaast bieden we structurele basis businesscoaching aan.

Financiële planning en pensioen

Financieel advies over bijvoorbeeld ontslag, vervroegde uittreding, aankoop van een woning, studie van de kinderen, echtscheiding of overlijden. Dergelijke veranderingen hebben grote invloed op je gehele financiële situatie, nu en in de toekomst.

Fusie & overname

Dit complexe proces is geen exacte wetenschap en vergt heel wat voorbereiding en coördinatie. Wij stellen samen met jou een gedetailleerd stappenplan op met een doordachte financiële en fiscale onderbouw.

Bedrijfsfinanciering

We helpen je om op elk moment de juiste keuze te maken en de financiële risico’s te beperken met een degelijk onderbouwd plan, haarscherpe analyses en goede begeleiding voor een financiering op maat.

Wil jij ook flink besparen op boekhoudkosten?

Ben je benieuwd hoe numblees jou veel boekhoudgedoe uithanden kan nemen met simpel boekhouden? Laat het ons dan even weten.

Numblees® is het administratiekantoor van nu gebaseerd op het online Yuki boekhoudplatform. We vinden het leuk om even kennis te maken, want we snappen dat een persoonlijke relatie belangrijk is.

Sanne Numblees Online Boekhouding Nijmegen