Numblees®
bedrijfsfinanciering

Numblees®
bedrijfs-financiering

Behalve dat wij alle administratieve taken voor je kunnen uitvoeren met Numblees® Online, staan onze experts voor je klaar bij financiële- en strategische vraagstukken. We kunnen helpen bij aanvragen voor leningen, crowdfunding, bedrijfsverkoop- of overname en met het opstellen van een strategisch plan. Onze experts hebben veel praktijkkennis en ervaring als ondernemers. Ze spreken jouw taal en begrijpen de uitdagingen. 

Numblees® helpt bij het op maat opstellen van een bedrijfsfinanciering.

We helpen je om op elk moment de juiste keuze te maken en de financiële risico’s te beperken met een degelijk onderbouwd plan, haarscherpe analyses en goede begeleiding voor een financiering op maat. Vervolgens helpen we met het vinden van de juiste financieringsvorm en het aanvragen daarvan. Daarbij kijken we allang niet meer alleen naar banken. Via crowdfunding bereiken we ook particuliere investeerders en via ons netwerk brengen we je in contact met private capital.

Numblees® kan je ook helpen met een succesvolle crowdfunding.

Heb je als ondernemer een succesvolle groeistrategie voor ogen? Dit houdt in dat je permanent investeert en er een goed beheer vereist is van je werkkapitaal. De uitbreiding van je onderneming gaat echter onvermijdelijk gepaard met groeipijnen.

De juiste keuzes voor jouw bedrijfsfinanciering

Het komt erop aan om valkuilen te vermijden en de touwtjes stevig in handen te houden.
Genereert u wel genoeg inkomsten om de schulden te dekken? Beschikt u over voldoende liquide middelen? Realiseert u de verwachte budgetten? Werden de budgetten op een correcte manier opgemaakt? Wordt er op tijd geanticipeerd bij een terugval van de inkomsten? Wat zijn de mogelijkheden om ook minder goede periodes door te komen?

Maak kennis met onze ervaren adviseurs!

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Vul onderstaand “bel mij terug”-formulier in en we nemen contact met je op, of bel direct met ons kantoor: 085 22 21 810.

Numblees® neemt jouw boekhouding uit handen!

En dat alles voor een vast bedrag per maand met Numblees® Online Accountancy.

Geen papierwerk meer.

Weg met die perforator en die muffe ordners. Scan simpel je bonnetjes en wij zorgen dat ze in de juiste digitale mappen altijd eenvoudig vindbaar zijn.

Numblees® sparringpartner voor de ondernemer.

De boekhouding doen we geautomatiseerd. Zo blijft er genoeg tijd over om je te helpen je ondernemings-doelstellingen te bereiken.

Altijd en overal real time inzicht.

Waar je ook bent, overal heb je inzicht in je real time cijfers. Da’s accountancy van deze tijd.

Persoonlijke hulp bij overstappen.

Wil je graag naar numblees® overstappen, maar vind je opzeggen bij je huidige kantoor lastig? Geen probleem, wij helpen je bij een naadloze overstap.