Numblees®
financiële planning

Behalve dat wij alle administratieve taken voor je kunnen uitvoeren met Numblees® Online, staan onze experts voor je klaar bij financiële- en strategische vraagstukken. We kunnen helpen bij aanvragen voor leningen, crowdfunding, bedrijfsverkoop- of overname en met het opstellen van een strategisch plan. Onze experts hebben veel praktijkkennis en ervaring als ondernemers. Ze spreken jouw taal en begrijpen de uitdagingen. 

Numblees® kan je ook helpen met een financiële planning.

Financiële middelen kunnen je helpen om je persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken. Daarbij is het heel belangrijk dat je inzicht en overzicht hebt over jouw financiële situatie nu én in de toekomst. Alleen dan kun je de juiste keuzes maken en krijg je goed uitzicht op de toekomst. We helpen je hier graag bij! We doen dat door een financieel plan te maken waarin je precies kunt zien wat je huidige financiële situatie is. We voegen daar je wensen aan toe en natuurlijk de mogelijkheden die er zijn om je wensen vorm te geven.

Meestal kom je bij ons met een bepaalde vraag.

Zo’n vraag kan het gevolg zijn van veranderingen in je persoonlijke omstandigheden. Hierbij kun je denken aan ontslag, vervroegde uittreding, aankoop van een woning, studie van de kinderen, echtscheiding of overlijden. Dergelijke veranderingen hebben grote invloed op je gehele financiële situatie, nu en in de toekomst.

Onze doelstelling is om niet alleen je eerste vraag te beantwoorden. Wij kijken samen met jou ook naar de verdere gevolgen en zoeken naar oplossingen. Daarbij maken wij gebruik van alle beschikbare fiscale mogelijkheden. Zo verzorgen we een optimale financiële planning met een zo groot mogelijk rendement uit jouw geld én tijd. Door ons totaaladvies leveren we je kostenbesparing, plus het gemak van één aanspreekpunt voor al je financiële vragen daarvan. Daarbij kijken we allang niet meer alleen naar banken. Via crowdfunding bereiken we ook particuliere investeerders en via ons netwerk brengen we je in contact met private capital.

Maak kennis met onze ervaren adviseurs!

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Vul onderstaand “bel mij terug”-formulier in en we nemen contact met je op, of bel direct met ons kantoor: 085 22 21 810.

Numblees® neemt jouw boekhouding uit handen!

En dat alles voor een vast bedrag per maand met Numblees® Online Accountancy.

Geen papierwerk meer.

Weg met die perforator en die muffe ordners. Scan simpel je bonnetjes en wij zorgen dat ze in de juiste digitale mappen altijd eenvoudig vindbaar zijn.

Numblees® sparringpartner voor de ondernemer.

De boekhouding doen we geautomatiseerd. Zo blijft er genoeg tijd over om je te helpen je ondernemings-doelstellingen te bereiken.

Altijd en overal real time inzicht.

Waar je ook bent, overal heb je inzicht in je real time cijfers. Da’s accountancy van deze tijd.

Persoonlijke hulp bij overstappen.

Wil je graag naar numblees® overstappen, maar vind je opzeggen bij je huidige kantoor lastig? Geen probleem, wij helpen je bij een naadloze overstap.