Numblees®
businesscoaching

Behalve dat wij alle administratieve taken voor je kunnen uitvoeren met Numblees® Online, staan onze experts voor je klaar bij financiële- en strategische vraagstukken. We kunnen helpen bij aanvragen voor leningen, crowdfunding, bedrijfsverkoop- of overname en met het opstellen van een strategisch plan. Onze experts hebben veel praktijkkennis en ervaring als ondernemers. Ze spreken jouw taal en begrijpen de uitdagingen. 

Numblees® kan je ook helpen met een succesvolle strategie.

Een succesvolle organisatie? Op naar the next level. Numblees® biedt klanten de mogelijkheid tot ondersteuning bij strategie-ontwikkeling. Daarnaast bieden we op meer structurele basis businesscoaching. Tijdens het intakegesprek onderzoeken we de knelpunten en ambities van jouw organisatie of team. Dat kan betrekking hebben op:

We stellen een concreet plan op, dat plan beschrijft hoe de knelpunten worden opgelost worden en hoe de ambities worden gerealiseerd.

Adviseurs met persoonlijke ervaring ervaring in ondernemen.

Behalve dat wij alle administratieve taken voor je kunnen uitvoeren staan onze adviseurs voor je klaar bij financiële- en strategische vraagstukken. We kunnen helpen bij aanvragen voor leningen, crowdfunding, bedrijfsverkoop- of overname en met het opstellen van een strategisch plan. Onze experts hebben veel praktijkkennis en ervaring als ondernemers. Ze spreken jouw taal en begrijpen de uitdagingen.

Meer weten over onze adviseurs én wat wij voor jou kunnen betekenen als online administratiekantoor? 

Maak kennis met onze ervaren adviseurs!

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Vul onderstaand “bel mij terug”-formulier in en we nemen contact met je op, of bel direct met ons kantoor: 085 22 21 810.

Numblees® neemt jouw boekhouding uit handen!

En dat alles voor een vast bedrag per maand met Numblees® Online Accountancy.

Geen papierwerk meer.

Weg met die perforator en die muffe ordners. Scan simpel je bonnetjes en wij zorgen dat ze in de juiste digitale mappen altijd eenvoudig vindbaar zijn.

Numblees® sparringpartner voor de ondernemer.

De boekhouding doen we geautomatiseerd. Zo blijft er genoeg tijd over om je te helpen je ondernemings-doelstellingen te bereiken.

Altijd en overal real time inzicht.

Waar je ook bent, overal heb je inzicht in je real time cijfers. Da’s accountancy van deze tijd.

Persoonlijke hulp bij overstappen.

Wil je graag naar numblees® overstappen, maar vind je opzeggen bij je huidige kantoor lastig? Geen probleem, wij helpen je bij een naadloze overstap.