Numblees® kan je ook
helpen met een
financiële planning.

Behalve dat wij alle administratieve taken voor je kunnen uitvoeren staan onze experts voor je klaar bij financiële- en strategische vraagstukken. We kunnen helpen bij aanvragen voor leningen, crowdfunding, bedrijfsverkoop- of overname en met het opstellen van een strategisch plan. Onze experts hebben veel praktijkkennis en ervaring als ondernemers. Ze spreken jouw taal en begrijpen de uitdagingen. 

Bedrijfsfinanciering Fusie en overname Financiële planning en pensioen Strategie en businesscoaching

Financiële planning en pensioen

Financiële middelen kunnen je helpen om je persoonlijke doelstellingen te verwezenlijken. Daarbij is het heel belangrijk dat je inzicht en overzicht hebt over jouw financiële situatie nu én in de toekomst. Alleen dan kun je de juiste keuzes maken en krijg je goed uitzicht op de toekomst. We helpen je hier graag bij! We doen dat door een financieel plan te maken waarin je precies kunt zien wat je huidige financiële situatie is. We voegen daar je wensen aan toe en natuurlijk de mogelijkheden die er zijn om je wensen vorm te geven.

Neem contact met ons op

Meestal kom
je bij ons met
een bepaalde vraag.

Zo’n vraag kan het gevolg zijn van veranderingen in je persoonlijke omstandigheden. Hierbij kun je denken aan ontslag, vervroegde uittreding, aankoop van een woning, studie van de kinderen, echtscheiding of overlijden. Dergelijke veranderingen hebben grote invloed op je gehele financiële situatie, nu en in de toekomst.

Onze doelstelling is om niet alleen je eerste vraag te beantwoorden. Wij kijken samen met jou ook naar de verdere gevolgen en zoeken naar oplossingen. Daarbij maken wij gebruik van alle beschikbare fiscale mogelijkheden. Zo verzorgen we een optimale financiële planning met een zo groot mogelijk rendement uit jouw geld én tijd. Door ons totaaladvies leveren we je kostenbesparing, plus het gemak van één aanspreekpunt voor al je financiële vragen daarvan. Daarbij kijken we allang niet meer alleen naar banken. Via crowdfunding bereiken we ook particuliere investeerders en via ons netwerk brengen we je in contact met private capital.

Neem contact met ons op

Adviseurs met persoonlijke ervaring ervaring in ondernemen.

Behalve dat wij alle administratieve taken voor je kunnen uitvoeren staan onze adviseurs voor je klaar bij financiële- en strategische vraagstukken. We kunnen helpen bij aanvragen voor leningen, crowdfunding, bedrijfsverkoop- of overname en met het opstellen van een strategisch plan. Onze experts hebben veel praktijkkennis en ervaring als ondernemers. Ze spreken jouw taal en begrijpen de uitdagingen. 

Meer weten over onze adviseurs én wat wij voor jou kunnen betekenen als online administratiekantoor? 

Neem contact met ons op

Kennis maken?
We komen
graag vrijblijvend
bij je langs.

Maak kennis met onze ervaren Adviseurs!

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.


Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Of bel direct met ons kantoor: 085 22 21 810.