Numblees® kan je ook
helpen met een
succesvolle crowdfunding.

Behalve dat wij alle administratieve taken voor je kunnen uitvoeren staan onze experts voor je klaar bij financiële- en strategische vraagstukken. We kunnen helpen bij aanvragen voor leningen, crowdfunding, bedrijfsverkoop- of overname en met het opstellen van een strategisch plan. Onze experts hebben veel praktijkkennis en ervaring als ondernemers. Ze spreken jouw taal en begrijpen de uitdagingen. 

Bedrijfsfinanciering Fusie en overname Financiële planning en pensioen Strategie en businesscoaching

Bedrijfsfinanciering

Heb je als ondernemer een succesvolle groeistrategie voor ogen? Dit houdt in dat je permanent investeert en er een goed beheer vereist is van je werkkapitaal. De uitbreiding van je onderneming gaat echter onvermijdelijk gepaard met groeipijnen.

De juiste keuzes voor jouw bedrijfsfinanciering

Het komt erop aan om valkuilen te vermijden en de touwtjes stevig in handen te houden.
Genereert u wel genoeg inkomsten om de schulden te dekken? Beschikt u over voldoende liquide middelen? Realiseert u de verwachte budgetten? Werden de budgetten op een correcte manier opgemaakt? Wordt er op tijd geanticipeerd bij een terugval van de inkomsten? Wat zijn de mogelijkheden om ook minder goede periodes door te komen?

Neem contact met ons op

Numblees® helpt bij het op maat
opstellen van een bedrijfsfinanciering.

We helpen je om op elk moment de juiste keuze te maken en de financiële risico’s te beperken met een degelijk onderbouwd plan, haarscherpe analyses en goede begeleiding voor een financiering op maat. Vervolgens helpen we met het vinden van de juiste financieringsvorm en het aanvragen daarvan. Daarbij kijken we allang niet meer alleen naar banken. Via crowdfunding bereiken we ook particuliere investeerders en via ons netwerk brengen we je in contact met private capital.

Neem contact met ons op

Adviseurs met persoonlijke ervaring ervaring in ondernemen.

Behalve dat wij alle administratieve taken voor je kunnen uitvoeren staan onze adviseurs voor je klaar bij financiële- en strategische vraagstukken. We kunnen helpen bij aanvragen voor leningen, crowdfunding, bedrijfsverkoop- of overname en met het opstellen van een strategisch plan. Onze experts hebben veel praktijkkennis en ervaring als ondernemers. Ze spreken jouw taal en begrijpen de uitdagingen. 

Meer weten over onze adviseurs én wat wij voor jou kunnen betekenen als online administratiekantoor? 

Neem contact met ons op

Kennis maken?
We komen
graag vrijblijvend
bij je langs.

Maak kennis met onze ervaren Adviseurs!

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking.


Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op. Of bel direct met ons kantoor: 085 22 21 810.