Numblees® online.
Eenvoudiger kan het niet.

Wil jij je ook focussen op je business en wil je niet worden afgeleid door administratieve zaken? Ben je op zoek naar een alternatief voor de dure accountant? Maak dan kennis met numblees® opgericht door ondernemers voor ondernemers. Vanuit het besef dat het ook anders kan!

Met onze boekhoudsoftware op het Yuki platform kun je eenvoudig je administratie outsourcen. Numblees Boekhouding Nijmegen doet de administratie voor jou!

Neem contact met ons op

Adminstratie
uitbesteden

Veel ondernemers besteden veel tijd aan hun boekhouding. Bovendien is het niet het leukste werk om te doen. Vaak is het ook niet eenvoudig om de juiste informatie uit de systemen te halen. Wat zijn op dit moment de bedrijfsresultaten? Hoeveel facturen staan er open? Hoe staat mijn bedrijf ervoor in vergelijking met vorig jaar?

Dat kan echt anders! Door de administratie uit te besteden aan numblees® ben je altijd up-to-date en heb je tijdig de juiste informatie binnen handbereik. Jij kunt je dan volledig richten op klanten en op een nog betere bedrijfsvoering.

Neem contact met ons op

Scannen, mailen en klaar!

Jouw online boekhouding is gebaseerd op Yuki. De software herkent en verwerkt de aangeleverde facturen automatisch. Soms is geautomatiseerde herkenning niet mogelijk. In dat geval wordt de factuur aan een medewerker van numblees® aangeboden en wordt deze door ons geboekt. Zo is jouw boekhouding altijd up-to-date. Je scant en mailt de facturen en wij doen de rest. Wij zorgen voor alle fiscale aangiften en stellen de jaarrekening op. Reguliere ondernemersvragen behandelen wij ook. Allemaal voor een vast maandtarief. Je kunt ons gewoon bellen en indien nodig komen wij direct bij je langs. Weg met die hoge accountantsrekeningen!

Neem contact met ons op

Numblees® is veel meer
dan een administratiekantoor.

Ben je op zoek naar het beste online administratiekantoor met ruime mogelijkheden tot persoonlijk contact? Neem dan contact op met numblees®. Dankzij onze geavanceerde online boekhoudsoftware, klantvriendelijkheid en professionaliteit onderscheiden wij ons dagelijks. We hebben klanten in heel Nederland en we worden erkend als partner die ze kan helpen met onder andere (online) MKB-financiering, fusie en overname, creatieve strategieontwikkeling en businesscoaching.


Bedrijfsfinanciering Fusie en overname Financiële planning en pensioen Strategie en businesscoaching

Geen zorgen om
je administratie
voor een vast
bedrag per maand.

Wilt je ook de administratie uitbesteden aan numblees® en gebruik maken van numblees® online? Neem dan contact met ons op en ervaar het gemak van online financiële administratie.