Contact Numblees®

Bij Numblees® doen we veel online. Dat bespaart tijd en geld. Maar soms wil je even iemand ontmoeten of spreken.

Numblees® houdt van contact.

Neem contact met ons op via het contactformulier of via onderstaande gegevens. We komen er snel op terug.

Of direct een online afspraak met Petra plannen?

Zullen we anders de agenda’s even naast elkaar leggen?

Maak hier een online afspraak met Petra, ze neemt graag de tijd om ons concept toe te lichten.

Numblees® locaties

1

Locatie Nijmegen

2

Locatie Gorinchem

3

Locatie Woerden

Wat klanten over ons zeggen

Vincent Hulfshoff

Al meer dan een jaar klant bij Numblees en tot op heden zeker tevreden over de samenwerking. Peter en zijn team geven de klant de aandacht en hulp die nodig is en ontzorgen mij in de administratie! Een aanrader.

Mr. Smith

Als eigenaar van een bedrijf vraag je je vaak af waarom is een accountant/boekhouder zo duur en vooral zo niet transparant. Al snel denk je dat het klopt want die boekhouders houden het ook complex zodat ze je vette rekeningen kunnen sturen en je denkt dat boekhouder een vergelijkbaar nivo heeft als een astronaut.

Na 2 desastreuse boekhouders ben ik blij dat ik Numblees heb gevonden, dit is een no nonsense boekhouder die open en eerlijk communiceert en waarbij je het idee hebt dat hij je ook wat leert en openstaat op je te helpen om je bedrijf beter te laten worden! Een regelrechte aanrader!

Marjan van Heerde

Fijn bedrijf met betrokken mensen. Hebben mij enorm geholpen bij de opzet van mijn bedrijf. Yuki is een perfect overzichtelijk programma, erg gebruiksvriendelijk.

Lorin Versteeg

Nog nooit zo blij geweest met een boekhouder, Sanne is echt een topper! Reageert snel en is nooit te beroerd om iets grondig uit te zoeken en mee te denken.